Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet εγκαινιάζει εκστρατεία αυτό το καλοκαίρι στους επιβάτες της για την...

Η easyJet εγκαινιάζει εκστρατεία αυτό το καλοκαίρι στους επιβάτες της για την στήριξη των σκοπών της UNICEF

Easyjet A-319Την άλλη εβδομάδα, η easyJet, το Νο 1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, θα λανσάρει την καλοκαιρινή εκστρατεία Change for Good για να συμβάλλει στα έσοδα της UNICEF και να την στηρίξει στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας, μίας ασθένειας που προκαλεί αναπηρία και δυνητικά είναι θανατηφόρα.

Για τους επόμενους τρεις μήνες, όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την easyJet θα μπορούν να προσφέρουν ότι ψιλά τους περισσεύουν ή εάν έχουν ξένα νομίσματα που δεν θα χρησιμοποιήσουν στην  UNICEF, την κορυφαία οργάνωση στον κόσμο για  παιδιά, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του αγώνα της για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας παγκοσμίως.

Για το κάθε ευρώ που διατίθεται– ένα ποσό που είναι λιγότερο από το κόστους ενός πακέτου τσίχλες – Μπορεί να δώσει σε τρία παιδιά μια ζωή χωρίς ασθένεια/ανοσία * από αυτή την άκρως μεταδοτική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει παράλυση, ακόμα και θάνατο.

Carolyn McCall, easyJet’s Chief Executive δήλωσε:

«Οι επιβάτες μας έχουν δώσει απλόχερα μέχρι σήμερα, πάνω από 3.73 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, και είμαστε σίγουροι ότι η εκστρατεία μας για να βοηθήσουμε την UNICEF να εμβολιάσει περισσότερα παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας, θα τους εμπνεύσει και πάλι να δωρίσουν σε αυτό το πραγματικό σημαντικό σκοπό.”

Με περισσότερο από  18,936,881 ανθρώπους που αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ευρώπη κατά την καλοκαιρινή περίοδο η αεροπορική εταιρεία και ο συνεργάτης της η UNICEF, προτρέπουν τους ανθρώπους να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερά, ώστε να βοηθήσουν να προστατευτούν και να σωθούν παιδικές ζωές.

Caroline Guillot, Acting Chief, Corporate Fundraising, UNICEF, είπε:

“Η πολιομυελίτιδα είναι μία από τις λίγες ασθένειες που πιστεύει η UNICEF  ότι θα μπορούσε να εξαλειφθεί στην πάροδο του χρόνου, αλλά με την πρόσφατη εκδήλωση της πολιομυελίτιδας σε υποανάπτυκτες χώρες δείχνει ότι έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε για να υπάρξει προστασία εκατομμυρίων παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο να την κολλήσουν.

“Πραγματικά το κόστος είναι ελάχιστο για να προστατευτεί ένα παιδί από αυτή την ασθένεια που προκαλεί αναπηρία. Αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε για τη συνεχή και ανεκτίμητη υποστήριξη του συνεργάτη μας, easyJet, καθώς και από τους  επιβάτες της, για να βοηθήσει τη UNICEF να παραδώσει τα εμβόλια πολιομυελίτιδας στα παιδάκια που τα έχουν ανάγκη. “

Παρότι το ποσοστό της πολιομυελίτιδας έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια – από 125 χώρες που είχαν προσβληθεί το 2008 σε μόλις τρεις χώρες σήμερα (Νιγηρία, Αφγανιστάν και Πακιστάν) – μια πρόσφατη αναζωπύρωση σε επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας **, οδήγησε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει «για επείγον διεθνές ενδιαφέρον για την δημόσια υγεία» και να αρχίσει εκστρατείες εμβολιασμού σε όλη τη Μέση Ανατολή, με στόχο να φτάσουν να εμβολιαστούν τουλάχιστον 23 εκατομμύρια παιδιά.

Οι επιβάτες μπορούν αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην εκστρατεία Change for Good  από την 1 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλες τις πανευρωπαϊκές πτήσεις σε όλο το δίκτυο της easyJet – σε περισσότερες από  600 πτήσεις σε πάνω από 30 χώρες.

Η συνεργασία ανάμεσα στην UNICEF και την easyJet για την εκστρατεία Change for Good έχει συγκεντρώσει €3.73 εκ.  από δωρεές των επιβατών από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους τον Ιούλιο τιτ 2012.through passenger donations since it launched in July 2012. Με αυτό το ποσό, επέτρεψε τη UNICEF να εμβολιάσει 4 εκατομμύρια μητέρες και παιδιά από θανατηφόρο ασθένειες στη Δυτική και Κεντρική Αφρική, καθώς και προστατευτούν 2 εκατομμύρια παιδιά από πολιομυελίτιδα. Η easyJet έχει επίσης υποστηρίξει την επείγουσα έκκληση της UNICEF στη Συρία και τις Φιλιππίνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.