Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άνοδος στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24

Άνοδος στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24

Η Travelplanet24 σημείωσε ρεκόρ στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τον μήνα Ιούλιο.
Άνοδος στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24Οι κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση τον μήνα Ιούλιο σύμφωνα με τα δεδομένα της Travelplanet24. Συγκεκριμένα από 1 έως 20 Ιουλίου 2014, οι κρατήσεις σημείωσαν άνοδο της τάξεως του 46% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2013 και 40% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2012.

Παρά την οικονομική κρίση, οι Έλληνες σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και κλείνουν τα εισιτήρια τους κυρίως στα μέσα του Ιουλίου. Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Travelplanet24 στις 18 και στις 21 Ιουλίου σημειώθηκε ρεκόρ στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα έτη.
Επίσης μέσα από τον ταξιδιωτικό διαγωνισμό «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι,The award edition!» αναδείχθηκαν τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά σε 8 διαφορετικές κατηγορίες.  Ο διαγωνισμός ξεπέρασε τις 10.000 συμμετοχές και η Νάξος είναι το νησί που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους καθώς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά. Η κατηγορία που ψηφίστηκε περισσότερο είναι η καλύτερη αμμώδης παραλία και συγκέντρωσε 4.840 ψήφους.
Αναλυτικά αναδείχθηκαν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες :
Στην κατηγορία αυθεντικές γεύσεις αναδείχθηκαν τα Κύθηρα, στην κατηγορία καλύτερη νυχτερινή ζωή αναδείχθηκε η Μύκονος, στην κατηγορία καλύτερο ηλιοβασίλεμα αναδείχθηκε η Νάξος, στην κατηγορία καλύτερο νησί για κάμπινγκ αναδείχθηκε η Κρήτη, στην κατηγορία καλύτερη αμμώδης παραλία όπως και στην κατηγορία value for money νησί αναδείχθηκε η Λευκάδα, στην κατηγορία για το καλύτερο πανηγύρι αναδείχθηκε η Ικαρία και τέλος στην κατηγορία καλύτερο ανεξερεύνητο νησί αναδείχτηκε η Ερρείκουσα.

Η Travelplanet24, μέσα από ταξιδιωτικά βραβεία, προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να αναδείξει τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό  καλοκαίρι, να προβάλει τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε κατηγορία και να δώσει έμπνευση στο κοινό για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.