Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσημη Έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com

Επίσημη Έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com

imageConferienceΤον Απρίλιο του 2013, η Financial-Academy.gr εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, business analytics και Private Equity & Startups, δημιούργησε το ConferenceV.com το οποίο εξελίχθηκε στη σημερινή παγκόσμια πλατφόρμα διάδρασης συνεδρίων, το conferience.com. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.
 
Σχετικά με το Conferience.com
Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.
 
Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, ερωτήσεων, ερευνών, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις. Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, την Boussias Communications, την OTEAcademy, την EuropeanForums, την SAP Hellas, το JobFairAthens, την Cosmote, την Τράπεζα Πειραιώς, το Corallia Cluster καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.
 
 
Σχετικά με την Financial-Academy.gr
Η Financial-Academy.gr ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, τον Ιούνιο του 2010 με σκοπό να παρέχει εκπαίδευση στους επαγγελματίες της αγοράς από άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται είτε στην ελληνική αγορά είτε εκτός αυτής.
Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργήσει το κατάλληλο πεδίο γρήγορης επιμόρφωσης γνωστικών αντικειμένων με σκοπό την αποτελεσματική εφαρμογή τους στην πράξη από τους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά σεμινάρια.
 
Η διάδοση αξιόλογης γνώσης και εμπειρίας από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο ευρύ ενδιαφερόμενο κοινό των επαγγελματιών σε λογικό κόστος είναι η πρόκληση στη δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας.
 
Επίσης, η Financial-Academy.gr στα πλαίσια της δυνατότητας που παρέχει σε φοιτητές πρακτικής να μάθουν στην πράξη πώς να στήνουν το δικό τους startup από το μηδέν, βραβεύτηκε στο 1ο Google Launchpad τον Οκτώβριο του 2013  για την εφαρμογή Speakerzen.me  που είχε ως σκοπό την αξιολόγηση των ομιλητών μέσω web-app μετά την ομιλία τους από το κοινό.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες για δοκιμή του Conferience παρακαλούμε απευθυνθείτε στο
τηλέφωνο: +30.210-6846329
Site: www.Conferience.com
e-mail: info@conferience.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.