Αρχική Βραβεία ATTICA GROUP – Διάκριση στα Transport & Logistics Awards 2014

ATTICA GROUP – Διάκριση στα Transport & Logistics Awards 2014

SFF-TransLog-Award-2014Η ATTICA GROUP μητρική εταιρεία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES απέκτησε μία ακόμα διάκριση  στα Transport & Logistics Awards 2014 που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communications.

Συγκεκριμένα  στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 παρουσία εκπροσώπων και φορέων της τουριστικής αγοράς, ο Όμιλός βραβεύτηκε με το βραβείο «Υψηλής Επίδοσης» στην κατηγορία Καινοτόμες Υπηρεσίες Επιβατικών Μεταφορών.

Ειδικότερα, η ATTICA GROUP επιβραβεύθηκε για τις Συνδυασμένες Μεταφορές Επιβατών με τρένο και πλοίο “Train & Ferry”. Ήδη από τη δεκαετία του 1990 η ATTICA GROUP ανέπτυξε την καινοτόμο μικτή υπηρεσία τρένου και πλοίου στις γραμμές τις Αδριατικής Θάλασσας, προσφέροντας λύσεις στις διεθνείς μετακινήσεις των σιδηροδρομικών επιβατών από/προς Ελλάδα προς/από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Έκτοτε η ATTICA GROUP εξελίσσει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, έχοντας επιτύχει την ένταξή της σε όλα τα διεθνή εμπορικά και τιμολογιακά προϊόντα των ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων ως ισότιμο μέλος.  

Η σημερινή διάκριση αποτελεί αναγνώριση της συστηματικής προσήλωσης της ATTICA GROUP στην παροχή καινοτόμων επιβατικών υπηρεσιών καθώς και της συνεχούς προσπάθειας παροχής ποιοτικών και διαρκώς βελτιούμενων υπηρεσιών.

Ο Όμιλος ATTICA δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίο, Μυτιλήνη και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με  13 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία  προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.