Αρχική Βραβεία Airtickets.gr®: Ξεχωρίζει για τη σταθερή επιχειρηματική της δραστηριότητα

Airtickets.gr®: Ξεχωρίζει για τη σταθερή επιχειρηματική της δραστηριότητα

Κέρδισε το βραβείο «e-Business Excellence» στο 3ο συνέδριο e-Business World

logo_airticketsH airtickets.gr®, η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση  στην ελληνική αγορά, ξεχώρισε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου e-Βusiness World που διεξήχθη στις 26 Ιουνίου στην Αθήνα, κερδίζοντας  το βραβείο ‘e-Business Excellence’ στα e- Bizz Αwards, στην κατηγορία Travel. Το συνέδριο e-Βusiness World αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα μας σχετικά με το e-επιχειρείν.
Τα e-Bizz Αwards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πρωτοπόρες εταιρίες, υπηρεσίες, προιόντα και πρόσωπα της αγοράς σε όλους τους τομείς του e-επιχειρείν. Στην κατηγορία Travel, ανέδειξαν μεγάλο νικητή την airtickets.gr®, λόγω της πρωτοπορίας της, του καινοτόμου επιχειρηματικού της μοντέλου και της πελατοκεντρικής της προσέγγισης.
Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2000 και υπήρξε η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα που ουσιαστικά επένδυσε στο online travel.
Έχοντας ολοκληρώσει 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η airtickets.gr® είναι σήμερα ταυτόσημη της αναζήτησης αεροπορικού εισιτηρίου .
Συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή, μεγάλη προϊοντική βάση, ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση και εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση, το airtickets.gr® αποτελεί το μεγαλύτερο site που εμπιστεύονται οι  Έλληνες για τις κρατήσεις τους.
Ο Δημήτρης Κοντογεώργος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της airtickets.gr® , δήλωσε :
‘’Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για αυτό το βραβείο. Είναι αναγνώριση της πολύχρονης και συστηματικής δουλειάς που κάνουμε στην airtickets.gr®.
Oι παλιοί λέγανε ότι για να πετύχει ένα μαγαζί πρέπει να είναι ‘μαγαζί γωνία’. Αυτές οι ‘γωνίες’ σήμερα είναι στο internet αλλά δεν είναι σταθερές. Πρέπει συνεχώς να τις ανακαλύπτεις.
Αυτό που παραμένει σταθερό για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά, η πίστη σε αυτό που κάνεις και να υπηρετείς τις αξίες σου.
Εμείς στην airtickets.gr® ακόμα και ‘στα δύσκολα’, δεν προδώσαμε τις αξίες μας  και αυτό μας κάνει σήμερα πιο δυνατούς’’

Η airtickets.gr® δραστηριοποιείται σε πέντε ακόμη μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας.
Η εταιρία θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.
Με το εταιρικό της slogan ‘Ταξιδεύουμε την Ελλάδα’, η airtickets.gr® λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με το μήνυμα ‘Είμαστε γεννημένοι ταξιδιώτες και σε κάθε ταξίδι, είμαστε μαζί’.  https://www.youtube.com/watch?v=1JvFibSOk7o

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.