Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελβετικού Tour Operator Hotelplan, φιλοξενούμενοι του ταξιδιωτικού Οργανισμού...

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελβετικού Tour Operator Hotelplan, φιλοξενούμενοι του ταξιδιωτικού Οργανισμού AVRA

hpgroupLogo_Avra_TravelΑπό την Πέμπτη 12/06 μέχρι και το Σάββατο 14/06 βρέθηκαν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ρόδο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελβετικού Tour Operator Hotelplan μαζί με τους ιδιοκτήτες των 26 μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Ελβετίας, φιλοξενούμενοι του ταξιδιωτικού Οργανισμού AVRA, αντιπρόσωπο της Hotelplan σε όλη την Ελλάδα.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να περάσουν μερικές ανέμελες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά και να προβληθεί ο προορισμός Ελλάδα στην τουριστική αγορά της Ελβετίας.
Οι φιλοξενούμενοι, με την επιμέλεια και φροντίδα του AVRA, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μέρη απαράμιλλης ομορφιάς όπως η παραλία του Αγίου Παύλου στην Λίνδο και το πανέμορφο νησί της Σύμης αλλά και να γευτούν μοναδικές Ελληνικές γεύσεις.
Το Δ.Σ. της Hotelplan και ιδιαίτερα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αναχώρησαν με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις υποσχόμενοι η Ελλάδα να είναι ο προορισμός που θα προωθήσουν και θα προβάλλουν στους πελάτες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.