Αρχική Βραβεία Παραδώθηκε το αντίγραφο της γνάθου της σπηλαίας άρκτου του Σπηλαίου του Δράκου

Παραδώθηκε το αντίγραφο της γνάθου της σπηλαίας άρκτου του Σπηλαίου του Δράκου

Dragon_Cave_3Dragon_Cave_1Ο Πρόεδρος της γνωστής ιστοσελίδας tripadvisor για επιχειρήσεις, κ.Marc Charron, με επιστολή του γνωστοποίησε τη βράβευση του Σπηλαίου του Δράκου για το έτος 2014 και τη λήψη σχετικού Πιστοποιητικού διάκρισης του tripadvisor .
      Η βράβευση του Σπηλαίου Δράκου με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014, σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια ως επισκέψιμος χώρος από τους ταξιδιώτες του Tripadvisor, δεδομένου ότι αυτό το εντυπωσιακό, αναφέρουν παράγοντες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», το βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών που έλαβε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους .
     Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τις προσπάθειες και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» για την προβολή του Σπηλαίου Δράκου και την ανάδειξή του σε ένα από τα καλύτερα επισκέψιμα αξιοθέατα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως .      
    Τη Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς πρόκειται να πραγματοποιηθεί  εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» με αφορμή την παράδοση του αντιγράφου της γνάθου της σπηλαίας άρκτου που βρέθηκε εντός του Σπηλαίου του Δράκου, από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας Βορείου Ελλάδος ,η οποία συνεργάστηκε για το έργο αυτό με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
      Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν :
ο Δήμαρχος Καστοριάς κ.Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης
ο κ. Ανδρέας Ντάρλας, Προϊστάμενος της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας Βορείου Ελλάδος
ο κ. Αναστάσιος Χατζηκωνσταντίνου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Msc, απόφοιτος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ,ο οποίος θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση της κατασκευής του πιστού αντιγράφου με  τη χρήση αντίστροφης μηχανολογίας και ταχείας πρωτοτυποποίησης .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.