Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Thomas Ellerbeck της TUI AG στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Ο Thomas Ellerbeck της TUI AG στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Thomas_EllerbeckΔείπνο, μετά τη λήξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον κ. Thomas Ellerbeck, μέλος της TUI AG Management Board, Group Director Corporate & External Affairs, πρόκειται να πραγματοποιήσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Athenauem Intercontinental Athens. Την ομιλία του κ. Ellerbeck με θέμα: «Τουρισμός: Πυλώνας ανάπτυξης & ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας – Greece reloaded», θα παρακολουθήσουν επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στελέχη μεγάλων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς, υψηλόβαθμοι παράγοντες της τουριστικής αγοράς, καθώς και στελέχη της οικονομικής, πολιτικής και πολιτειακής κοινότητας της χώρας.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μ. Μαΐλλης, ο Γενικός Διευθυντής, Δρ. Α. Κελέμης, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Δρ. P. Schoof και ο Σύμβουλος του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Χ. Κοκκώσης.
 
Το Επιμελητήριο, το οποίο φέτος γιορτάζει 90 χρόνια από την ίδρυσή του, έχει προγραμματίσει μετά το πέρας των ομιλιών, τελετή βράβευσης επιχειρήσεων για την πολυετή προσφορά και συνεργασία τους με το Επιμελητήριο, ορισμένες από τις οποίες διατελούν ήδη επί έξι δεκαετίες μέλη του φορέα.
 
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Allianz Hellas, Athens International Airport, Robert Bosch, Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ, Eurosol Hellas, Louis Cruises, Lufthansa German Airlines, Manpower Group, ΟΛΠ, OTE – COSMOTE, Rohde & Schwarz, Siemens, Spie Hellas, και ΣΧΣ ΑΤΕΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Andreadis Audiovisual, Athenaeum Intercontinental Athens, Domaine Evharis, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Kyparissia Beach Hotel, Porto Tango Hotel Tinos & Power Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.