Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διεθνές Φεστιβάλ Μόδας και Σχεδίου «FASHION MARINE FEST», GREECE 2014

Διεθνές Φεστιβάλ Μόδας και Σχεδίου «FASHION MARINE FEST», GREECE 2014

Poseidon_Palace_HotelΣτην Ελλάδα θα διεξαχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Μόδας και Σχεδίου «Fashion Marine Fest -2014», από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου του 2014.
Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Poseidon Palace Hotel 4 *+ στην Πιερία.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είναι:
–    το τμήμα εκδηλώσεων & συνεδρίων Acive Mice του Ομίλου Μουζενίδη (Ελλάδα),
–    το Κέντρο Τεχνών «Planeta Piter» (Αγία Πετρούπολη, Ρωσία) και
–    η Σχολή επίτιμων  Κυριών «Perfect Woman» (Χάρκοβο, Ουκρανία),
σε συνεργασία με την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων «Caption-PR» (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο).
Όλοι οι διοργανωτές έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα διοργανώσεων διεθνών φεστιβάλ στον κλάδο της μόδας και μεταξύ άλλων έχουν στο ενεργητικό τους εκδηλώσεις όπως το «Podium της Μεσογείου – 2013», το «Giovani cantano la Russia – 2012» κ.α..
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μια σειρά διαγωνισμών, όπως είναι ο διαγωνισμός των σχεδιαστών ένδυσης και αξεσουάρ, καθώς και οι διαγωνισμοί των μοντέλων, των φωτογράφων, των στυλιστών και των μακιγιέρ.
Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν νέα ταλέντα και ήδη αναγνωρισμένα ονόματα του χώρου. Το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι πραγματικά εντυπωσιακό και οι δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από την Ουκρανία (Ντονέτσκ και περιφέρεια του Χάρκοβο) και τη Ρωσία (περιφέρειες της Μόσχας, Κοστρομά, Ορλόφ, Ροστόφ , Μπριάνσκ, Σμολένσκ, Ιρκούτσκ και Δημοκρατία του Ταταρστάν) μέχρι το Καζακστάν και την Ισπανία.
Ο κάθε ένας διαγωνισμός θα είναι μοναδικός, χάρη στις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες που θα παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα του Φεστιβάλ.
Το πρόγραμμα του Fashion Marine Fest – 2014 περιλαμβάνει και πολυάριθμα εργαστήρια (master classes) σε κάθε κατηγορία, από ειδικούς του κλάδου.
Πιο συγκεκριμένα:
•    διάσκεψη για την προώθηση των υπηρεσιών στη βιομηχανία της μόδας – από τον παγκοσμίως διάσημο blogger  της λονδρέζικης μόδας Leroy Dawkins και τον ιδρυτή του PR-πρακτορείου «Caption-PR»  Daniel Dante,

•    διάλεξη της βραβευμένης καθηγήτριας – καλύτερου σχεδιαστή της Ιρλανδίας-2012, Natalie B. Coleman, με θέμα: «Στο ξεκίνημα της καριέρας του σχεδιαστή», κατά τη διάρκεια της οποίας οι νέοι σχεδιαστές θα μάθουν πως μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, συνδυάζοντας με επιτυχία τη μελέτη και την επιχειρηματικότητα, κλπ.,
•    εργαστήριο από τη Διευθύντρια της Σχολής επίτιμων Κυριών «Perfect Woman», Soldatova Anastasia – ανεξάρτητη διεθνή scout, η οποία θα βοηθήσει τα μοντέλα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο χώρο της πασαρέλας και κατά την εμφάνισή τους μπροστά στις κάμερες. Όλες οι φωτογραφίες των μοντέλων θα αποσταλούν σε γνωστό διεθνές πρακτορείο «Woman Management»,
•    εργαστήριο για τα μυστικά του μακιγιάζ της πασαρέλας από την ιδρύτρια της πρώτης  Ευρωπαϊκής Οnline-Σχολής  Ίματζ «Image’Inn», καλύτερο LUXURY στυλίστα και μακιγιέρ-2013, Evtihovα Inna (Χάρκοβο, Ουκρανία),
•    διαλέξεις σχετικά με την επεξεργασία των φωτογραφιών – από την ιδρύτρια της Σχολής Ψηφιακών Τεχνών «Universe», συγγραφέα  πολυάριθμων βιβλίων σχετικά με την επεξεργασία φωτογραφιών, Alexandra Serakova,
•    πρακτικά σεμινάρια – από τον ειδικό των διαδεδομένων ειδών φωτογραφιών, καθώς και φωτογραφιών πορτρέτων Vereshchagin Igor.
Ο ιδρυτής του στούντιο «Dvision Studio» Parschikov  Alexandr (Χάρκοβο, Ουκρανία) θα προσφέρει  σε κάθε συμμετέχοντα τη δυνατότητα δημιουργίας διαφημιστικού (promo) βίντεο.
Πέραν αυτών, στο χώρο του ξενοδοχείου θα στηθεί ένα “showroom”, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράζουν ειδή ένδυσης και αξεσουάρ των σχεδιαστών, που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην επίδειξη, καθώς επίσης και έργα των φωτογράφων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας.
Το επαγγελματικό επίπεδο των διαγωνιζομένων θα αξιολογήσει η διεθνής επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της βιομηχανίας της μόδας της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.
Επίσημος Συνεργάτης του Φεστιβάλ Μόδας και Σχεδίου «FASHION MARINE FEST», GREECE 2014 είναι η κορυφαία Ελληνική τουριστική εταιρεία Mouzenidis Travel, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσική τουριστική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.