Αρχική Κρουαζιέρες Orange Cruises: Σχεδίασε και προτείνει ειδικά πακέτα με τα πολυτελή πλοία της...

Orange Cruises: Σχεδίασε και προτείνει ειδικά πακέτα με τα πολυτελή πλοία της Norwegian Cruise Line

NORWEGIAN_SPIRIT_VISIT_group-photo «Ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, η δημιουργία πακέτων, ειδικά σχεδιασμένων για τους Έλληνες ταξιδιώτες που να περιλαμβάνουν την αεροπορική μετάβαση και  Έλληνα συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, και όλα αυτά σε σταθερές, ανταγωνιστικές τιμές», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Orange Cruises Hellas, κύριος Γιώργος Παλιούρας, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, τη Τρίτη 27 Μαΐου, στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στον Πειραιά.

«Τα προγράμματά μας, ανταποκρίνονται τόσο στους λάτρεις της κρουαζιέρας όσο και σε ταξιδιώτες που θα ήθελαν να επιλέξουν για πρώτη φορά την κρουαζιέρα για τις διακοπές τους», συνέχισε.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με τη Norwegian Cruise Line και ειδικότερα για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης ή αποβίβασης στον Πειραιά σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας».
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Norwegian Spirit θα δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες ταξιδιώτες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και να επισκεφτούν τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, κορυφαία διαμονή και αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια», συμπλήρωσε ο κύριος Παλιούρας.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής επίσκεψης, οι συνεργάτες ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, περιηγήθηκαν στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Norwegian Cruise Line και ειδικότερα για τα ειδικά πακέτα κρουαζιέρας, σε συνδυασμό με αεροπορικά εισιτήρια και Έλληνα συνοδό, που διοργανώνονται το φετινό καλοκαίρι από την Orange Cruises.

Norwegian Spirit Aerial 2_loMaxim'sNorwegian_Spirit_03_Balcony_loΈναρξη κρατήσεων για τις οργανωμένες αναχωρήσεις για τη Δυτική Μεσόγειο και τη Βαλτική με τα πολυτελή πλοία της Norwegian Cruise Line – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του καλοκαιριού σε τιμές που εκπλήσσουν!

Οι οργανωμένες κρουαζιέρες του καλοκαιριού με μια ματιά:
«Τα Διαμάντια της Μεσογείου Ι & ΙΙ»
Επιλέγοντας μία από τις δύο 11ήμερες κρουαζιέρες, με αναχώρηση 28 Ιουλίου (επιβίβαση από Βαρκελώνη/ αποβίβαση στον Πειραιά) και «Τα Διαμάντια της Μεσογείου ΙΙ», με αναχώρηση στις 13 Αυγούστου (επιβίβαση από Πειραιά/ αποβίβαση από Βαρκελώνη), θα ταξιδέψετε με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στη Βαρκελώνη (Ισπανία), την Τουλόν (Γαλλία), το Λιβόρνο/ Φλωρεντία/ Πίζα (Ιταλία), την Τσιβιταβέκια/ Ρώμη & τη Νάπολη/ Πομπηία (Ιταλία), τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι/ Έφεσος (Τουρκία) . Στη δεύτερη αναχώρηση, το δρομολόγιο εκτελείται αντίστροφα.
Οι τιμές ξεκινούν από 1.199 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα* και συμπεριλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο μετάβασης από ή προς Βαρκελώνη, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* πριν ή μετά την κρουαζιέρα, μεταφορές από/ προς το ξενοδοχείο/ ξενάγηση Βαρκελώνης με Έλληνα ξεναγό.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε με άνεση και πολυτέλεια στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς του καλοκαιριού.

«Μαγευτική Βενετία, 6 ημέρες»
Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit της Norwegian Cruise Line (NCL), αναχωρεί από τον Πειραιά στις 7 Αυγούστου, για τον ρομαντικότερο προορισμό της Ευρώπης, τη μαγευτική Βενετία. Οι τιμές ξεκινούν από 599 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα*.

Πρωτεύουσες της Βαλτικής, 10 ημέρες»
Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star της Norwegian Cruise Line (NCL), ταξιδεύει από/ προς Κοπεγχάγη (Δανία) στις 30 Ιουλίου & 17 Αυγούστου, με προορισμό τις πόλεις Βαρναμούντε (Βερολίνο), Ταλλίν (Εσθονία), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Στοκχόλμη (Σουηδία). Οι τιμές ξεκινούν από 1.440 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα* και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια προς/ από Κοπεγχάγη και ξενάγηση πόλης με Έλληνα συνοδό πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 210 3259900 ή στέλνοντας email στο www.orangecruises.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.