Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα υδροπλάνα βάζουν μπρος τις μηχανές για την Σκύρο

Τα υδροπλάνα βάζουν μπρος τις μηχανές για την Σκύρο

υδροπλάναΣτις 14/5/2014 Παραδόθηκε από τον πρόεδρο του Λ.Τ Σκύρου κο Κυριάκο Αντωνόπουλο στον Αντιπρόεδρο της “Υδατοδρόμιο Σκύρου ΙΚΕ” κο Μιχάλη Ασσαριώτη, η απόφαση της παραχώρησης χώρου εντός της Χερσαίας Ζώνης του Λιμανιού της Λιναριάς για την δημιουργία εγκατάστασης Υδατοδρομίου. Επόμενο βήμα είναι η έναρξη των εργασιών του έργου της εγκατάστασης.
Ο πρόεδρος του Λ.Τ Σκύρου δήλωσε  “Η προσπάθεια για την υλοποίηση του Υδατοδρομίου συνεχίζεται με συνεχόμενες πρωτιές στις διαδικασίες. Φιλοδοξούμε να είναι η Σκύρος το πρώτο Νησί των δοκιμαστικών και στη συνεχεία των τακτικών πτήσεων και να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα τουριστικής εξωστρέφειας σε Εθνικό επίπεδο”
Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας κος Μιχάλης Ασσαριώτης είπε “το Λ.Τ. Σκύρου έχει κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη υδατοδρομίων στην Ελλάδα τολμώντας να βγάλει το πρώτο διαγωνισμό για ιδιωτικές επενδύσεις υδατοδρομίων. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την κατασκευή του υδατοδρομίου και πιστεύουμε ότι η Σκύρος θα είναι και το πρώτο νησί με ολοκληρωμένο και αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο. Πιστεύουμε πως αυτό δείχνει πια ξεκάθαρα ότι οι  ιδιωτικές επενδύσεις είναι και ο μόνος γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για την αδειοδότηση υδατοδρομίων στην Ελλάδα”.

Η εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. η οποία είναι η μητρική εταιρεία της “Υδατοδρόμιο Σκύρου ΙΚΕ” συνεχίζει τις επισκέψεις σε νησιά και λιμάνια στην προσπάθεια ανάπτυξης ενός βιώσιμου δικτύου υδατοδρομίων σε ολόκληρη την Χώρα
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, μηχανικοί της αναδόχου εταιρείας επισκέφτηκαν το σημείο που θα αναπτυχθεί το υδατοδρόμιο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.