Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο TUI καταγράφει τεράστια ανάκαμψη της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα

Ο TUI καταγράφει τεράστια ανάκαμψη της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα

tui.logo«Τεράστια ανάκαμψη» της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα καταγράφει ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Travel, επικαλούμενος τη σταθεροποίηση στη χώρα. 

Ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Πέτερ Λονγκ, προσέθεσε ακόμη ότι δημοφιλείς προορισμοί είναι επίσης οι ισπανικές Βαλεαρίδες και Κανάριοι Νήσοι καθώς και η Τουρκία, ενώ εκτός Ευρώπης η Τζαμάικα προσελκύει επίσης περισσότερους τουρίστες.

Πάντως, ο συνολικός αριθμός των κρατήσεων μέσω της TUI για τις καλοκαιρινές διακοπές εμφανίζεται μειωμένος κατά 2% φέτος, καθώς η ανάδυση της Ελλάδας ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού εξισορροπείται από τον βραδύ ρυθμό οικονομικής ανάκαμψης στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. 

Η κάμψη της συνολικής κίνησης για την TUI αντισταθμίστηκε, όμως, από την αύξηση στη μέση τιμή του πακέτου των διακοπών.
Σύμφωνα με τον κ. Λονγκ, δύσκολη είναι η κατάσταση όσον αφορά τις κρατήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και τη Γαλλία, ενώ στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά για την TUI, οι κρατήσεις είναι σταθερές.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version