Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ομπάμα: Στόχος 100 εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες το χρόνο, στις ΗΠΑ

Ομπάμα: Στόχος 100 εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες το χρόνο, στις ΗΠΑ

Barack-ObamaΟ Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει να ξεκινήσει προσπάθεια για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης μέσω του τουρισμού. Το να έλθουν περισσότεροι ξένοι τουρίστες στη χώρα θα δώσει ώθηση στην ανάκαμψη της οικονομίας της. ” Όταν πρόκειται για τον τουρισμό, έχουμε ένα μεγάλο προϊόν “, ανέφερε ” Τίποτα δεν λέει « Made in America » καλύτερα από το Empire State Building και το Hoover Dam . “

Πριν Δύο χρόνια, η κυβέρνηση Ομπάμα κεπιτάχυνε τη διαδικασία έκδοσης θεωρήσεων των τουριστών από την Κίνα και τη Βραζιλία που αποδείχθηκε επωφελής για τη χώρα. Το άλλο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι η μεγάλη αναμονή στα αεροδρόμια των ΗΠΑ . Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από τους γραμματείς του να ελέγξουν τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εισόδου και να μειωθεί ο χρόνος.

Μια έκθεση του Λευκού Οίκου που εξεδώθει αναφέρει ότι ο αριθμός των ξένων επισκεπτών έχει σημειώσει άνοδο από 55 εκατομμύρια το 2009 στο ρεκόρ των 70 εκατ. το 2013 , μια σημαντική αύξηση που έχει δημιουργήσει περίπου 175.000 θέσεις εργασίας κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Πριν από δύο χρόνια, ο Ομπάμα έθεσε ως στόχο να καλωσορίζει 100 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες το χρόνο, μέχρι το τέλος του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.