Αρχική Γευσιγνωσία Με “Ανοιχτές Πόρτες” οι Έλληνες οινοπαραγωγοί μας περιμένουν

Με “Ανοιχτές Πόρτες” οι Έλληνες οινοπαραγωγοί μας περιμένουν

Celestyal Cruises

KTX_14_21X28_OInoxoosΤο Σάββατο 31 Μαΐου  και την Κυριακή 1η Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!


Η είσοδος είναι δωρεάν.


Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. 

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και  επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε,  μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα οινοποιεία της  κάθε περιοχής μπορείτε να μάθετε από τις Περιφερειακές Οργανώσεις των οινοποιείων:

Για την Βόρεια Ελλάδα :  Ένωση Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδας (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.)   www.wineroads.gr  Τηλ. 2310 281617

Για την Κεντρική Ελλάδα: Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.)   www.enoake.gr  Τηλ. 22330 80550 & 210 8076417

Για την Πελοπόννησο: Ένωση Οινοπαραγωγών Πελοποννήσου  (ΕΝ.Ο.Α.Π.)  www.enoap.gr  Τηλ. 2710 544450

Για την Κρήτη: Ένωση Οινοπαραγωγών Κρήτης (ΕΝ.Ο.Α.Κ.)  www.winesofcrete.gr  Τηλ. 2810 252019

Για τα νησιά του Αιγαίου: Ένωση Οινοπαραγωγών Νήσων Αιγαίου (ΕΝ.Ο.Α.Ν.Α.) aegeanwineries.blogspot.gr  

Ή στο portal του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού:  www.newwinesofgreece.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.