Home Αεροπορικά Νέα 3.800 πτήσεις ακύρωσε η Lufthansa και η χαμηλού κόστους Germanwings

3.800 πτήσεις ακύρωσε η Lufthansa και η χαμηλού κόστους Germanwings

Lufthansa3.800 πτήσεις ακύρωσε η Lufthansa και η χαμηλού κόστους Germanwings λόγω της απεργίας των πιλότων της η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της Παρασκευής, αναφέρει μάλιστα ότι οι ακυρώσεις αυτές θα τις κοστίσουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ .

Οι περισσότεροι πιλότοι της εταιρείας απεργούν λόγω των προτεινόμενων αλλαγών, όπως η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και η μεταφορά των νέων πιλότων σε ένα μεταβατικό συνταξιοδοτικό ταμείο .

Παρά τις ακυρώσεις , η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο ήταν ήρεμη την Τετάρτη, καθώς οι περισσότεροι επιβάτες είχαν λάβει επαρκή προειδοποίηση για την απεργία .

Η Lufthansa αύξησε την παρουσία του προσωπικού στο αεροδρόμιο για να βοηθήσει τους επιβάτες . Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έδρα της Lufthansa, τα check- in desks έχουν μετονομαστεί ” rebooking desks”, ενώ δωρεάν ποτά και σνακ ήταν διαθέσιμα δίπλα στους κύριους πίνακες αναχώρησης με τη λέξη ” annulliert », που σημαίνει Γερμανικά ακυρώσεις, δίπλα στις περισσότερες πτήσεις .

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version