Home Αεροπορικά Νέα To A350 XWB MSN3 ολοκληρώνει τις δοκιμές στον Καναδά

To A350 XWB MSN3 ολοκληρώνει τις δοκιμές στον Καναδά

Α350To A350 XWB MSN3 ολοκληρώνει δοκιμές ισχυρού ψύχους στην περιοχή Iqaluit του Καναδά

Το τμήμα ανάπτυξης του αεροσκάφους A350 XWB MSN3 της Airbus με μια ομάδα 48 ειδικών Airbus, ολοκλήρωσε τις δοκιμές ισχυρού ψύχους στην περιοχή Iqaluit του Καναδά. Οι θερμοκρασίες έφθασαν μέχρι -28 ° C. Οι δοκιμές περιλάμβαναν: έλεγχο της βοηθητικής μονάδας ισχύος (APU),  έναρξη κινητήρων μετά από βρέξιμο με κρύο νερό, επαλήθευση συμπεριφοράς του συστήματος, τροχοδρόμηση με χαμηλή ταχύτητα, ακύρωση απογείωσης και μια τοπική πτήση μικρής ακτίνας.

Αυτή η τελευταία φάση του προγράμματος δοκιμών ανάπτυξης έγινε λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών υψηλών υψόμετρων στη Βολιβία. Από την πρώτη πτήση του A350 XWB με MSN1 στις 14 Ιουνίου 2013, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 900 ώρες πτητικών δοκιμών σε περίπου 200 δοκιμαστικές πτήσεις, τόσο από MSN1 και MSN3 αεροσκάφη. Συνολικά, οι πτητικές δοκιμές του αεροσκάφους A350 XWB θα περιλαμβάνουν περίπου 2.500 ώρες πτήσης με στόλο πέντε αεροσκαφών. Υπολογίζεται ότι αυτός ο  αυστηρός έλεγχος πτήσεων θα οδηγήσει στην πιστοποίηση του A350-900 από τις αρχές αξιοπλοΐας, την Ευρωπαϊκή EASA και FAA των ΗΠΑ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version