Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Το 11185, ο νέος αριθμός κλήσης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Επιβατών ΟΑΣΑ

Το 11185, ο νέος αριθμός κλήσης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Επιβατών ΟΑΣΑ

11185elΚαλώντας στο 11185, οι επιβάτες μπορούν να αντλούν πληροφορίες για δρομολόγια ή μεταβιβάσεις, σταθμούς και στάσεις, τιμές και ισχύ εισιτηρίων και καρτών, εκδοτήρια, έλεγχο κομίστρου, αναζήτηση απολεσθέντων αντικειμένων, χώρους στάθμευσης, φύλαξη αποσκευών και γενικότερα χρήσιμες οδηγίες για τη μετακίνησή τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δίδεται επίσης η δυνατότητα στους χρήστες  των συγκοινωνιακών μέσων, να καταθέτουν τις παρατηρήσεις ή και τα παράπονά τους.

Επισημαίνεται ότι η χρέωση για κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι αστική, ενώ το κόστος κλήσης από κινητά τηλέφωνα εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας του καλούντος.Επισημαίνεται, επίσης, ότι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι δυνατές μόνον από το νομό Αττικής ενώ από την Επαρχία κλήσεις γίνονται μόνον από κινητά τηλέφωνα.

Από τις 31/12/2013 έχει διακοπεί οριστικά η ισχύς του τριψήφιου αριθμού κλήσης 185.
Επιπρόσθετα, το επιβατικό κοινό μπορεί να αντλεί πληροφόρηση και ενημέρωση για τα αστικά μέσα συγκοινωνίας στο διαδικτυακό ιστότοπο του ΟΑΣΑ http://www.oasa.gr, αλλά και να επικοινωνεί ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα αποστολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.