Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι θαυμαστές της SilkAir φόρεσαν το καπέλο του καπετάνιου και ανέλαβαν το...

Οι θαυμαστές της SilkAir φόρεσαν το καπέλο του καπετάνιου και ανέλαβαν το πιλοτήριο

SilkAir-Bring-Boeing-HomeΑπό τις 7 έως τις 8 Φεβρουαρίου μια ομάδα περίπου 150 θαυμαστών της SilkAir ανέλαβαν σε βάρδιες να οδηγήσουν το νέο αεροσκάφος της εταιρίας στη Σιγκαπούρη, σε μια μαραθώνια πτήση προσομοίωσης 25 ωρών. Με τίτλο, Φέρτε το Boeing στην Πατρίδα με την SilkAir, το ολονύχτιο event σηματοδότησε την επίσημη παράδοση του πρώτου από τα 54 νέα αεροσκάφη Boeing που έχει παραγγείλει η SilkAir στη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας διεθνώς.   

Για 25 ώρες, οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να πιλοτάρουν το Boeing 737-800 σε προσομοιωτή, οδηγώντας το αεροσκάφος από το εργοστάσιο Renton που βρίσκεται στο Σηάτλ  της Αμερικής στη Σιγκαπούρη. Ακολουθώντας την πραγματική διαδρομή πτήσης, η προσομοίωση περιλάμβανε ενδιάμεσες στάσεις σε τρεις σταθμούς, τη Χονολουλού, το Majuro και το Γκουάμ, με τους συμμετέχοντες να εργάζονταν ανά ζευγάρια.

Οι θαυμαστές της SilkAir που φόρεσαν το καπέλο του καπετάνιου και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση  προέρχονταν από τη Σιγκαπούρη αλλά και από άλλες χώρες όπως τη Μαλαισία από την οποία ταξίδεψαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο event. Οι συμμετέχοντες ηλικίας 11 έως 65 ετών, λάτρεις της αεροπορίας και θαυμαστές της SiklAir από τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, το Βιετνάμ και τη Μαλαισία, επιλέχθηκαν μέσω ενός εξαιρετικά επιτυχημένου διαγωνισμού  που προκήρυξε η εταιρία στο Facebook  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.