Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υπό την αιγίδα του HAPCO η νέα έκθεση 100% Hotel Show

Υπό την αιγίδα του HAPCO η νέα έκθεση 100% Hotel Show

Υπό την αιγίδα του HAPCO η νέα έκθεση 100% Hotel ShowΑυλαία ανοίγει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 η έκθεση 100% Hotel Show, που θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 10 του μηνός στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Το 100% Hotel Show, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα και του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων- HAPCO, αποτελεί ένα σύγχρονο trade show, που εστιάζει στις ανάγκες του ξενοδόχου και των επαγγελματιών παροχής προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού.

Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show αποτελούν σημαντικό κομμάτι της έκθεσης, καθώς ενσωματώνονται ενεργά στην καινοτόμο του δομή δημιουργώντας ένα νέο εκθεσιακό φαινόμενο, τον Active Visitor. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία για Networking και Business Development, όχι μόνο με τους συμμετέχοντες εκθέτες, αλλά και με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Σημαντική καινοτομία του 100% Hotel Show αποτελεί η εκθεσιακή δομή, που αναπτύσσεται σε 8 στάδια-βήματα, οδηγώντας τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στην πορεία ανάπτυξης του ξενοδοχειακού και τουριστικού προϊόντος, ξεκινώντας από την απόφαση επένδυσης μέχρι και την τοποθέτησή του στην αγορά. Ετσι ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότατα να περιηγηθεί και να μιλήσει με εταιρείες σε κάθε στάδιο δημιουργίας ενός ξενοδοχείου, αφού η κατανομή των εκθετών γίνεται σύμφωνα με τα βήματα ανάπτυξής του.

Εκτός από τον κατασκευαστικό και τον τομέα εξοπλισμού ξενοδοχείων, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιαστούν συμβατικές και πρωτοποριακές λύσεις, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και την οnline εποχή στην οποία έχει εισέλθει ο Τουρισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.hotelshow.gr .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.