Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H ΠΟΞ συνδράμει, τις προσπάθειες ανακούφισης των σεισμοπαθών, στη Κεφαλονιά

H ΠΟΞ συνδράμει, τις προσπάθειες ανακούφισης των σεισμοπαθών, στη Κεφαλονιά

KEFALONIA σεισμοςΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων εκφράζει τη συμπαράστασή της σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές μετά τη μεγάλη σεισμική δόνηση της Κυριακής, στην Κεφαλονιά.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς- Ιθάκης και ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νησί.
Η Ένωση Ξενοδόχων δε, σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Κεφαλονιάς, συνδράμει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις προσπάθειες ανακούφισης των σεισμοπαθών.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι τουριστικές υποδομές του νησιού, στην συντριπτική πλειονότητά τους, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα που να επηρεάζουν τη φέρουσα ικανότητα του προορισμού.
Εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, όλα δείχνουν ότι η Κεφαλονιά θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.