Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αυξημένος ήταν ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα στην ΕΕ το...

Αυξημένος ήταν ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα στην ΕΕ το 2013 – Η Ελλάδα καταλαμβάνει τη πρώτη θέση

Αυξημένος ήταν ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματαΑυξημένος ήταν ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα της ΕΕ το 2013 σχεδόν για όλα τα κράτη- μέλη, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Για την ακρίβεια, η αύξηση των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα το 2013 ανήλθε σε 11,7%, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τη Eurostat, την Ελλάδα ακολουθούν η Μάλτα (7,8%), η Λετονία (7,3%), η Μ. Βρετανία (6,5%) και η Βουλγαρία (6,2%).

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την Ελλάδα, το 2013 καταγράφηκαν 87,3 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα, εκ των οποίων το 79% αφορά αλλοδαπούς και το 21% Έλληνες. Σε σχέση με το 2012, οι διανυκτερεύσεις αλλοδαπών αυξήθηκαν κατά 13,2%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.