Αρχική Διεθνή Τι είναι το Bitcoin;

Τι είναι το Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα είδος κρυπτο-νομίσματος που έχει ξεσηκώσει τις online χρηματοπιστωτικής αγοράς. Για την χρηματοπιστωτική αγορά είναι μια απίστευτα καινοτόμο ιδέα. Η αξία νόμισμα Bitcoin προσδιορίζεται από έναν αλγόριθμο, και τα πάντα είναι διαφανή για όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε κανείς δεν έχει εκπλήξεις . Κεντρικές υπηρεσίες δεν μπορούν να ελέγξουν τις προμήθειες του Bitcoin (σε αντίθεση με τα “νομίσματα fiat”). Η παγκόσμια προσφορά Bitcoins περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια .

Καινοτομία

Ακριβώς όπως και κάθε άλλη καινοτομία, το Bitcoin απολαμβάνει την υποστήριξη πολλών οπαδών που είναι ξετρελαμένοι για αυτήν την ιδέα. Το αγαπούν τόσο πολύ που το διαδίδουν σε όλο τον κόσμο. Το Bitcoin απολαμβάνει την υποστήριξη πολλών και μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί ότι θα διαμορφώσει ένα φανταστικό μέλλον όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά, επειδή δίνει τη δύναμη του χρήματος πίσω στους ανθρώπους και όχι σε κεντρικό έλεγχο.

Registration open for e Marketing program
Go to => http://bit.ly/dMkhs8
The future of Marketing is eMarketing

Χρόνος

Το νόμισμα Bitcoin σίγουρα ήρθε για να μείνει και δεν είναι μια απλή μια τάση. Ο καθένας ψάχνει τρόπους για να βελτιώσει το Bitcoin όσον αφορά τον εξοπλισμό και τους τρόπους εργασίας. Το σύστημα (οι διαμεσολαβητές) βάζουν ό, τι έχουν στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του συστήματος Πολλοί επιχειρηματίες χτίσουν τις επιχειρήσεις τους γύρω από αυτή την ιδέα. Τα venture capital funds στηρίξουν επιχειρηματικά προγράμματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με Bitcoin (για παράδειγμα, η Coinbase συγκέντρωσε πέντε εκατομμύρια δολάρια από VCs και εδώ μπορούμε να συμπεριλάβουμε την ομάδα του Tumblr).

Δύναμη

Το Bitcoin έχει τη δύναμη να γίνει μια μεγάλη δύναμη στη χρηματοοικονομική αγορά. Τα σενάρια είναι πολλά, και όλα φαίνονται να υποστηρίζουν την ιδέα ότι το Bitcoin θα διατηρήσει την αξία του, ακόμη και αν το “νόμισμα fiat” μιας αδύναμη κεντρική κυβέρνηση καταναλώνεται από υπερπληθωρισμό. Δεν πρέπει να πέσουμε σε μια απαισιόδοξη διάθεση, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που καταγράφηκαν από ανθρώπους που πωλούν πολύτιμα αντικείμενα τους, προκειμένου να αγοράσουν Bitcoins. Εντέλει, το νομισματικό σύστημα Bitcoin μπορεί εύκολα να συνυπάρχουν με τα παραδοσιακά νομίσματα που υπάρχουν στον κόσμο.

Οφέλη

Μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν από το Bitcoin εμφανίζονται σε ώριμες αγορές. Ένα Bitcoin μπορεί να διαιρεθεί σε εκατομμύρια κομμάτια (κάθε μέρος καλείται Satoshi, τα νόμισμα fiat διαιρούνται μόνο σε εκατοντάδες). Οι συναλλαγές σε αυτό το δίκτυο είναι δωρεάν, ή σε ορισμένες περιπτώσεις περιλαμβάνουν μια μικρή αμοιβή συναλλαγής. Μιλάμε για περίπου το ένα δέκατο του ένα τοις εκατό. Αν είναι να συγκρίνουμε αυτό με δύο ή τέσσερα τοις εκατό τέλη που χρεώνονται γενικά από τις εταιρείες πιστωτικών καρτών, θα καταλάβετε γιατί η έννοια αυτή είναι τόσο ελκυστική.

Αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτή την οικονομία, δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις ή να γνωρίζουν πάρα πολλά για το θέμα. Για αυτό υπάρχουν ειδικοί που μπορείτε να απευθυνθείτε για να σας μετατρέψουν σε έναν έμπειρο επενδυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.