Αρχική Αεροπορικά Νέα Ματαιώθηκαν χιλιάδες πτήσεις τη Πέμπτη, στις ΗΠΑ, λόγω κακοκαιρίας

Ματαιώθηκαν χιλιάδες πτήσεις τη Πέμπτη, στις ΗΠΑ, λόγω κακοκαιρίας

Σairport-snow-stormύμφωνα με το FlightAware, 1.831 πτήσεις ματαιώθηκαν χθες, Πέμπτη, στις ΗΠΑ και καθυστερήσεις σημειώθηκαν σε άλλες 5.000 καθώς χιονοθύελλα πλήττει το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, συνοδευόμενη από ανέμους και θερμοκρασίες που αναμένεται να πέσουν απόψε στη Νέα Υόρκη στους 13 βαθμούς υπό το μηδέν.

Οι κυβερνήτες της Νέας Υόρκης και του Νιού Τζέρζι κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάλεσαν τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους. Προειδοποίηση για χιονοθύελλα με ισχύ ως σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε και στις Πολιτείες της Πενσιλβάνιας και σ’ ένα τμήμα της Νέας Αγγλίας.

Η πρώτη μεγάλη χειμερινή καταιγίδα του 2014 έφερε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους από την κάτω Κοιλάδα του Μισισίπι ως την ακτή του Ατλαντικού, με τμήματα της Νέας Αγγλίας, της Βοστώνης περιλαμβανομένης, να ετοιμάζονται σήμερα το πρωί για 36 εκατοστά χιόνι .

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις αλλαγές των πτήσεων παρακάτω εταιρειών στα links:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.