Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών – 5ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού – Κύπελλο Χιόνων

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών – 5ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού – Κύπελλο Χιόνων

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12, η αγωνιστική ομάδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, αποτελούμενη από τους Γεωργόπουλο Λάμπρο, Γεωργόπουλο Νικόλαο, Κοτσάκο Ευάγγελο, Σιώκο Ιωάννη, Χάχαλη Βασίλειο στην κατηγορία optimist και Καρπούζα Βασίλειο-Πέτρο στην κατηγορία laser 4,7, συμμετείχε στους αγώνες «5ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού – Κύπελλο Χιόνων» που συνδιοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, με τεράστια συμμετοχή αθλητών και καλά αποτελέσματα για τον Όμιλο καθώς στα  laser 4,7 ο Βασίλης Καρπούζας ανέβηκε στην 4η θέση της Γενικής, την 1η ημέρα, για να καταταχθεί τελικά, μετά από 2 άτυχες εκκινήσεις, στην 6η θέση Γενικής Αγοριών. Στην κατηγορία optimist Αγοριών ο Βαγγέλης Κοτσάκος κατέκτησε την 31η θέση και ο Βασίλης Χάχαλης την 41η και στην κατηγορία optimist 11/χρονων, παίδων ο Γιάννης Σιώκος κατέκτησε την 19η θέση, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος την 42η και ο Νικόλας Γεωργόπουλος την 68η.
Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 236 αθλητές optimist και 54 αθλητές laser 4,7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.