Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στα Ευρωπαϊκά Λιμάνια»

Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στα Ευρωπαϊκά Λιμάνια»

IMG_0052Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στα Ευρωπαϊκά Λιμάνια», την οποία διοργάνωσαν ο ΟΛΠ Α.Ε., η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και τα κοινοτικά προγράμματα SUPPORT και SEE MARINER.
Στην Ημερίδα έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι τεσσάρων ευρωπαϊκών λιμένων οι οποίοι συμμετέχουν στα προγράμματα, αξιωματικοί του ΥΝΑ, καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. και της ΕΛΙΜΕ και εκπρόσωποι φορέων και χρηστών του λιμένα.  

Καλωσορίζοντας τους σύνεδρους ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης μεταξύ άλλων τόνισε ότι:
“τρεις είναι οι βασικές αρχές της Αρχής Λιμένος του Πειραιά: (α) η Ασφάλεια, (β) η Προστασία του Περιβάλλοντος και (γ) η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Χαίρομαι γιατί ο ΟΛΠ Α.Ε. υπηρετεί και τις τρεις αρχές με επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Σε μια εποχή οπού οι νέες Συμφωνίες του ΠΟΕ στο Bali θα οδηγήσουν σε νέες μεγεθύνσεις των θαλάσσιων μεταφορών, τα λιμάνια με τον πολυσύνθετο παραγωγικό τους ρόλο, οφείλουν να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους κατά προσώπων, φορτίων, πλοίων και εργαζομένων. Ο ΟΛΠ Α.Ε. έχει πλέον αναπτύξει ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον ασφάλειας, με νέο λογισμικό, μηχανήματα και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε δικαίως οι πελάτες του να θεωρούν ότι στα πλαίσια του ISPS είναι πλέον ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια, που λειτουργούν 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο. Το γεγονός αυτό εξάλλου αποδεικνύουν οι ετήσιες εγκρίσεις των ευρωπαϊκών ελεγκτικών οργάνων και η απουσία σοβαρών γεγονότων κινδύνου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.