Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το κύμα κακοκαιρίας στις ΗΠΑ

Επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το κύμα κακοκαιρίας στις ΗΠΑ

USA weatherΤουλάχιστον επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν από τις σφοδρές καταιγίδες και τους ανεμοστρόβιλους που πλήττουν τις περιοχές του Αρκάνσας και του Μισισσιπί στις ΗΠΑ. Σπίτια έχουν καταστραφεί, ενώ σοβαρά είναι και τα προβλήματα στις μετακινήσεις.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στις μετακινήσεις με καθυστερήσεις πτήσεων και επικίνδυνες συνθήκες στους δρόμους.

Το Σάββατο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλους στο Τενεσί, το Αρκάνσας και την Λουιζιάνα, για πάγο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και για χιονοπτώσεις σε περιοχές από το Κάνσας μέχρι το νοτιοανατολικό Ουινσκόνσιν.

Περίπου 85,8 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο για τις μετακινήσεις τους ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ 5,5 εκατομμύρια θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση «Ίδρυμα για την οδική ασφάλεια».

Στο νοτιοανατολικό Μιζούρι, περίπου 150 τμήματα διαφόρων αυτοκινητοδρόμων έκλεισαν το Σάββατο, λόγω πλημμυρών.

Προβλήματα εξαιτίας της βροχής και του πάγου προβλέπουν οι μετεωρολόγοι και για το Σικάγο.

Στο Αρκάνσας ανεμοστρόβιλοι προκάλεσαν χάος και πανικό με πολλούς τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε σπίτια και ανατροπές φορτηγών σε αυτοκινητόδρομο.

Οι πιο εκτεταμένες ζημιές σημειώθηκαν κοντά στο Ντέρμοτ του Αρκάνσας, στη νοτιοανατολική άκρη της πολιτείας, όπου πέντε σπίτια καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.