Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά GULET: Το καλοκαίρι του 2013 η Ελλάδα, αποτέλεσε τον πιο αγαπητό προορισμό...

GULET: Το καλοκαίρι του 2013 η Ελλάδα, αποτέλεσε τον πιο αγαπητό προορισμό των Αυστριακών

logoΟ διοργανωτής ταξιδίων GULET, θυγατρική εταιρία του ομίλου TUI World με μερίδιο 60% στον όμιλο αναφορικά με αεροπορικά πακέτα ταξιδιών, με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Αυστρία, το ευρύτερο πρόγραμμα πακέτων για Ελλάδα στην αυστριακή αγορά και κατάλογο που παράγεται αποκλειστικά κι απευθύνεται μόνο στην Αυστρία, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το καλοκαιρινό του πρόγραμμα για το 2014.

Ο κ. Reinhard Grubhofer, Brand manager GULET, κάνοντας απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς, η οποία χαρακτηρίστηκε από την οικονομική κρίση στην Κύπρο το Μάρτιο κι Απρίλιο, την κρίση στην Τυνησία, τις πλημμύρες στην Αυστρία, τις ταραχές στην Κων/πολη, τις υψηλές θερμοκρασίες Ιουλίου και Αυγούστου στην Αυστρία, τις ταξιδιωτικές οδηγίες ενάντια στην Αίγυπτο από το Αυστριακό Υπουργείο Εξωτερικών και τη γενική συγκρατημένη θέληση για ταξίδια, ανέφερε ότι οι αναφερόμενες αιτίες οδήγησαν σε ένα «δύσκολο» καλοκαίρι, με οδυνηρές απώλειες στις κρατήσεις για Αίγυπτο και Τουρκία αλλά με ποσοστό μείωσης για όλο το πρόγραμμα Gulet 2013  μόνο -2%.

Το καλοκαίρι του 2013 η Ελλάδα με +11% αποτέλεσε και πάλι τον πιο αγαπητό προορισμό των Αυστριακών και συνεχίζει να ακολουθεί ανοδική πορεία, ανακτώντας την παλιά της πρωταρχική θέση. Η Αίγυπτος σημείωσε -35%, η Κύπρος -3,5%, η Τουρκία και η Ισπανία παρέμειναν στα ίδια επίπεδα και αύξηση της τάξης του 7% σημείωσε η Τυνησία. Το καλοκαίρι του 2014 η Gulet ξεκινάει με το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων όλων των Τ.Ο. στην Αυστρία με 257 πτήσεις την εβδομάδα σε 115 διαφορετικούς προορισμούς – αεροδρόμια. Οι τιμές του Τ.Ο. παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2013.

Η κ. Ruth Schmid, επικεφαλής Product manager Gulet πτήσεων μεσαίων αποστάσεων, δηλ. Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισπανία, Αίγυπτο και Τυνησία, παρουσίασε τους 4 καταλόγους χωρών για το 2014 δηλ. Ελλάδα & Κύπρο, Τουρκία, Ισπανία και Τυνησία & Αίγυπτο και δύο καταλόγους για τις εγκαταστάσεις Club Magic Life (δύο στην Ελλάδα) και Gulet Holiday Club (πέντε στην Ελλάδα).

Ο κατάλογος για Ελλάδα περιλαμβάνει 61 πτήσεις την εβδομάδα, 300 ξενοδοχεία, 19 νησιά και νέα πτήση από Λίντς για Κάρπαθο με τις Αυστριακές Αερογραμμές. Ο κατάλογος του brand Reiseladen έχει αφομοιωθεί στον κατάλογο της Gulet και αναφέρθηκαν ειδικά η δυνατότητα κράτησης σε ξενοδοχεία 3* έως και πολυτελή 5*, η προσφορά ξενοδοχείων με aqua park (Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο και Κω) καθώς και η δυνατότητα island hopping ή island combination στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.