Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρόεδρος Ξ.Ε.Ε.: Το Ξ.Ε.Ε. ανήκει αποκλειστικά και μόνο στα.…χιλιάδες μέλη του

Πρόεδρος Ξ.Ε.Ε.: Το Ξ.Ε.Ε. ανήκει αποκλειστικά και μόνο στα.…χιλιάδες μέλη του

Γιώργος Τσακίρης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ΕλλάδοςΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόταση της ΚΕΕ για την απορρόφηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας από τα τοπικά Επιμελητήρια, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Φαίνεται πως την ίδια χρονιά που  ο ελληνικός τουρισμός απέδειξε ότι αποτελεί, τόσο τη μόνη ελπίδα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, όσο και έναν ανθεκτικό και δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο της εθνικής οικονομίας, παρά τα πολυάριθμα εμπόδια και προβλήματα, κάποιοι ξαφνικά θυμούνται ότι υπάρχει ως κλάδος.

Οι Έλληνες ξενοδόχοι έκαναν την χρονιά που πέρασε για άλλη μια φορά το χρέος τους προς την πατρίδα. Το Ξ.Ε.Ε. υπηρετεί ανιδιοτελώς και με συνέπεια την ελληνική ξενοδοχία και την Ελλάδα, για πάνω από 78 χρόνια. Το Ξ.Ε.Ε. ανήκει αποκλειστικά και μόνο στα.…χιλιάδες μέλη του, τα οποία και αποτελούν πολύ σημαντικό μέγεθος για να «απορροφηθούν» έτσι απλά από τους όψιμους και αυτόκλητους «σωτήρες» τους.  

Άλλωστε η πρόσφατη έρευνα συνόρων της Τραπέζης της Ελλάδας που επεξεργάστηκαν οι εταιρείες TNS ICAP και Quantos, κατέδειξε με τον πλέον αναντίρρητο τρόπο ότι το 75% των τουριστικών εσόδων της χώρας παράγεται από πελάτες που διαμένουν στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Ευτυχώς, οι ευσεβείς πόθοι και σκοποί  κάποιων να ποδηγετήσουν την ελληνική ξενοδοχεία, αποκαλύπτονται. Συγχρόνως αρχίζουν να αποκαλύπτονται και κάποιοι από τους υποκινητές και ενορχηστρωτές της μέχρι σήμερα παρασκηνιακής συζήτησης για την αποψίλωση του Ξ.Ε.Ε. Θέλω να τους βεβαιώσω όλους, εμφανείς  και αφανείς, ότι απέναντι στις προθέσεις  και τα σχέδιά τους θα βρουν το σύνολο των επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού κλάδου.    

Στο μακρύ και επίπονο αγώνα για να ανακάμψει η Ελλάδα μας και να σηκώσουν κεφάλι οι Έλληνες, απαιτείται ειλικρινής συστράτευση δυνάμεων και όχι προσωπικές στρατηγικές και παιχνίδια εξουσίας και μικροσυμφερόντων.

Δυστυχώς, όλοι εμείς στο Ξ.Ε.Ε. νιώθουμε πολύ μόνοι σε αυτόν το δρόμο της εθνικής ευθύνης…  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.