Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της «Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε.» για το Ξενοδοχείο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της «Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε.» για το Ξενοδοχείο ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΡΙΟΤΤ

athens ledra marriottΗ Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε., σχετικά με τη διαχείριση του Ξενοδοχείου από την Marriott International, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το ξενοδοχείο ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΡΙΟΤΤ είναι ιδιοκτησίας της «Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε.» και το διαχειρίζονταν η Marriott International τα τελευταία 30 χρόνια.

Με αμοιβαία συμφωνία μεταξύ Marriott International και ΑΣΤΥ Α.Ε., αποφασίστηκε όπως η σύμβαση διαχείρισης που λήγει στις 31/12/2013 μη ανανεωθεί πάρα πέρα.

Η «Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε.», σαν ιδιοκτήτης και –από 1/1/2014- διαχειριστής του ξενοδοχείου, αναλαμβάνει να τηρήσει όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές ατομικές και ομαδικές κρατήσεις που αφορούν την περίοδο μετά την 1/1/2014.  Η διαχείριση και λειτουργία του ξενοδοχείου θα διεξάγονται από την ΑΣΤΥ Α.Ε., που θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες τα ψηλότερα δυνατά «στάνταρ» υπηρεσιών, ενώ θα διατηρεί ψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και παροχές τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και για επαγγελματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.