Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Eισαγωγή υποψηφίων σε τουριστικές σχολές

Eισαγωγή υποψηφίων σε τουριστικές σχολές

εισαγωγή υποψηφίων τουριστικών σχολώνΟλοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για εισαγωγή στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού εκπαιδευτικής περιόδου 2013-2014.
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 23626/19.10.2013 ( ΑΔΑ: ΒΛΛ0ΟΟ-ΧΙΓ)  εισάγονται συνολικά 575 υποψήφιοι στις ΕΠΑΣ και 320 υποψήφιοι στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αλφαβητικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, όπως και η κατανομή τους ανά ειδικότητα και Εκπαιδευτική Μονάδα εισαγωγής, αναρτώνται α) στην ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.mintour.edu.gr/” www.mintour.edu.gr και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Υπουργείου Τουρισμού και  β) στο Πίνακα Ανακοινώσεων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού .
Οι  επιτυχόντες μαθητές και καταρτιζόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην παραπάνω σχετική Προκήρυξη,  οι ίδιοι ή οι κηδεμόνες τους,  στην Εκπαιδευτική Μονάδα που εισάγονται, σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήτοι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2013 και κατά τις ώρες από 09:00 έως 15:00.
Μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας, τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν από τους επόμενους κατά σειρά κατάταξης μορίων και προτιμήσεων, υποψήφιους.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version