Αρχική Αεροπορικά Νέα Air Berlin- Flyniki παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, στη Μύκονο. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα...

Air Berlin- Flyniki παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, στη Μύκονο. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα μηνύματα

flynikiΑύξηση της συχνότητας πτήσεων, δυναμικού θέσεων και χρονική επέκταση του προγράμματος είναι τα κυριότερα σημεία της στρατηγικής της Air Berlin για το 2014.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα μηνύματα από την παρουσίαση του προγράμματος για το 2014 της Air Berlin – Flyniki, που πραγματοποιήθηκε 2 έως 4 Οκτωβρίου στη Μύκονο. Τόσο η επιλογή ενός ελληνικού νησιού για την παρουσίαση, όσο και η επέκταση του προγράμματος εξαιτίας της επιτυχημένης τουριστικής περιόδου 2013 και της αυξημένης ζήτησης, αποδεικνύουν τη σημασία που δείχνει να αποκτά η χώρα μας στο διεθνή τουριστικό χάρτη.

Στην παρουσίαση του προγράμματος, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου, με την ευγενική στήριξη επιχειρηματιών του νησιού, συμμετείχαν διευθυντικά στελέχη γνωστών αυστριακών και γερμανικών Tour Operator.  To fam trip περιελάμβανε ξενάγηση στη Μύκονο και τη Δήλο.

Από το 2013 το αεροδρόμιο της Βιέννης έχει λάβει κομβικό χαρακτήρα για την Air Berlin, καθώς οι περισσότερες πτήσεις της από όλη την Ευρώπη περνούν από την αυστριακή πρωτεύουσα. Ξεκινώντας το 2009 με μερίδιο αγοράς 18%, η Air Berlin – Flyniki τριπλασίασε το δυναμικό θέσεων το 2010 για να φτάσει στο 20% μερίδιο αγοράς και 50% μερίδιο αγοράς για Ελλάδα το 2013. Την προσεχή χρονιά, η εταιρία θα συνδέει την Αυστρία (Βιέννη, Salzburg, Linz και Graz) με 19 ελληνικούς προορισμούς, ενώ ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι.

Απώτερος στόχος για τον CEO της εταιρίας κ. Christian Lesjak, είναι να καταστεί η Ελλάδα all year round προορισμός στα πρότυπα της Ισπανίας. Για παράδειγμα  η εταιρία πετά καθημερινά για τη Μαγιόρκα,  μερικές ημέρες έως και δύο φορές, καθόλη τη διάρκεια του έτους.

«Κρίνοντας από τη Μύκονο, διαπιστώσαμε ότι οι ελληνικοί προορισμοί διαθέτουν και την απαραίτητη υποδομή και μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη εμπειρίες πέραν από ήλιο και θάλασσα»

Η Air Berlin δεν εκτελεί μόνο ναυλωμένες πτήσεις των Tour Operator αλλά απευθύνεται και σε μεμονωμένους επισκέπτες προσφέροντας ευελιξία επιλογής προορισμού και χρόνου παραμονής. Για παράδειγμα το 2014 είναι δυνατόν να περάσει κάποιος Σαββατοκύριακο σε προορισμούς όπως Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.