Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου 4 εώς 9 Οκτωβρίου 2013

38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου 4 εώς 9 Οκτωβρίου 2013

38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου 4 εώς 9 Οκτωβρίου 2013Με νέα ημερομηνία, πολλές νέες ενότητες και εκδηλώσεις και εισιτήριο μόλις 3 ευρώ ανοίγει τις πύλες της η 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου. Σκοπός της Διεθνούς έκθεσης από την πρώτη χρονιά καθιερώσεως της, είναι η στήριξη του εμπορίου και της αγοράς καθώς και η ανάδειξη των δυνατοτήτων και προοπτικών της κυπριακής οικονομίας, στόχοι που παραμένουν μέχρι και σήμερα αναλλοίωτοι.

Η μεγάλη επιτυχία του θεσμού και η αποτελεσματικότητα, εμφαίνεται από τις πολυάριθμες εμπορικές πράξεις που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της λειτουργίας της, γεγονός που την έχει καθιερώσει ως αξιόλογο εμπορικό γεγονός στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και προσελκύει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.

Όσοι από εσάς θα έχουν την τύχη να βρίσκονται στην Κύπρο τις προσεχείς ημέρες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την σημαντικότερη εμπορική έκθεση του νησιού.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.csfa.org.cy και στο +357 22-203600.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.