Αρχική Αεροπορικά Νέα Μεγάλο πάρτι της Condor Airlines στην Αθήνα

Μεγάλο πάρτι της Condor Airlines στην Αθήνα

Μεγάλο πάρτι τις Condor Airlines στην ΑθήναΗ Condor Airlines ολοκληρώνοντας τα προγραμματισμένα θερινά δρομολόγια της από 9 ελληνικούς προορισμούς προς Γερμανία, και θέλοντας να γιορτάσει μαζί με τους συνεργάτες της – ταξιδιωτικούς πράκτορες, την πολύ επιτυχημένη σεζόν, πραγματοποίησε ένα μεγάλο πάρτι, στο γνωστό κλαμπ «Aκρωτήρι» στον Άγιο Κοσμά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη από τα κυριότερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Condor Airlines, με έδρα τη Γερμανία, λειτουργεί τακτικές πτήσεις στη Μεσόγειο , την Ασία ,την Αφρική , τη Βόρεια Αμερική , τη Νότια Αμερική την Καραϊβική ,και την Ελλάδα(από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου) ως μέρος του Ομίλου Thomas Cook . Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης  – από όπου αναχωρούν όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις της Μεσογείου είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου , το αεροδρόμιο του Αμβούργου , το Ντίσελντορφ , το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης και το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου. Η έδρα της Condor βρίσκεται στη Φρανκφούρτη.

 

Condor-Airlines-3

Condor-Airlines-4

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.