Home Αεροπορικά Νέα Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Olympic Air από την AEGEAN

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Olympic Air από την AEGEAN

aegean airOlympic_Air_LogoΟλοκληρώθηκε σήμερα 23, Οκτωβρίου, η εξαγορά του 100% των μετοχών της OIympic Air από την AEGEAN και η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών, με την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στην AEGEAN και την Marfin Investment Group AE.
Το τελικό τίμημα της εξαγοράς καθορίστηκε σε €72εκ. ευρώ για όλες τις πωλούμενες μετοχές. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη καταβληθεί ποσό €20εκ. ευρώ κατά την υπογραφή του Προσυμφώνου την 22/10/2012 και έχει συμφωνηθεί το υπόλοιπο τίμημα να καταβληθεί σε πέντε ισόποσες ετήσιες δόσεις, εκ των οποίων η  πρώτη καταβλήθηκε σήμερα, κατά την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης.
Με την ολοκλήρωση και του τυπικού αυτού σκέλους της διαδικασίας, η Olympic Air καθίσταται θυγατρική της AEGEAN, η οποία αναλαμβάνει τον έλεγχο της Διοίκησης της εταιρείας.
Η εξαγορά της Olympic Air φέρνει μια σειρά πλεονεκτημάτων στο επιβατικό κοινό και δημιουργεί αυξημένες δυνατότητες για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας. Μόλις πρόσφατα η AEGEAN ανακοίνωσε δέσμη πρωτοβουλιών που εστιάζουν σε αυξημένη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό και νέα τιμολογιακή πολιτική για τις περιοχές του δικτύου των άγονων γραμμών της χώρας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version