Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Καραμολέγκος

Στο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Καραμολέγκος

ΚαραμολέγκοςΤις ευχαριστίες του σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και σε όλους στους ξενοδόχους μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκφράζει ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, που εξελέγει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος των Κυκλάδων στην κατηγορία των ξενοδοχείων 5, 4 και 3 αστέρων.

Στο μήνυμά του ο κ. Καραμολέγκος αναφέρει πως με την εκλογή του δίνεται η δυνατότητα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων, αλλά και της Σαντορίνης, να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Διοίκηση του Ξ.Ε.Ε. , να έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται καλύτερα για τις εξελίξεις στον χώρο και παράλληλα να μπορούν να εκφράζουν και να εισηγούνται θέματα ή και προβλήματα σχετικά με την λειτουργία τους.

Μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Μανώλη Καραμολέγκο, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκπρόσωπος των Κυκλάδων στην κατηγορία των ξενοδοχείων 5, 4 και 3 αστέρων, εξελέγει και ο κ. Γιώργος Πίττας εμπνευστής και επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» με στόχο να δοθεί έμφαση στην εντοπιότητα των υλικών και την ποιότητα των πρωινών των ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. αφορά το διάστημα 2014 – 2017 .

Η θητεία  της σημερινής Διοίκησης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος  λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2014.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2013 , νωρίτερα χρονικά  από ότι διεξάγονταν στο παρελθόν, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία και camping να βρίσκονται σε λειτουργία, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, με την νέα διαδικασία να έχει σημαντική μείωση του κόστους των εκλογών (μείωση περίπου κατά τα 3/5 σε σχέση με το κόστος των προηγούμενων διαδικασιών, συγχρόνως όμως  μέσα από την απλοποίηση της  διαδικασίας των αρχαιρεσιών να δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων συναδέλφων στις εκλογές .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.