Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ημερίδα για την Κρουαζιέρα διοργανώνουν η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και...

Ημερίδα για την Κρουαζιέρα διοργανώνουν η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και ο Ο.Λ.Π Α.Ε

IMG_ 0369 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣτις 17 Οκτωβρίου 2013 θα συνέλθει η τρίτη Ημερίδα για την Κρουαζιέρα, την οποία ετησίως διοργανώνουν η Ένωση Λιμένων Ελλάδος  (ΕΛΙΜΕ) και ο Ο.Λ.Π Α.Ε με θέμα “Κρουαζιέρα 2014’’.
         Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα θα είναι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όπως είναι γνωστό και από τις ημερίδες των προηγούμενων ετών, εκτός από τις εισηγήσεις του Προέδρου της ΕΛΙΜΕ κ. Γιώργου Ανωμερίτη και του Προέδρου της MedCruise κ. Σταύρου Χατζάκου, θα υπάρξουν εισηγήσεις και τοποθετήσεις από τους φορείς και τις εταιρίες κρουαζιέρας, αφού στόχος της Ημερίδας είναι να τεθούν και να εξετασθούν όλα τα θέματα του κλάδου Κρουαζιέρας για το επόμενο έτος 2014. Στην Ημερίδα θα παρουσιασθούν και οι πρώτες προτάσεις της μελέτης για το θέμα “Χειμερινός Τουρισμός Κρουαζιέρας” στην Ανατολική Μεσόγειο, ένα θέμα κοινού ενδιαφέροντος με πολλά λιμάνια της Ελλάδας και των όμορων χωρών.    
        Όπως τόνισε στο Συμβούλιο Δ/νσης του ΟΛΠ Α.Ε. ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης: «Αντιθέτως από όσα γενικόλογα λέγονται από διάφορους κύκλους περί πτώσης της διακίνησης επιβατών κρουαζιέρας κατά 30%, το 2014, αν δεν συμβούν άλλα έκτακτα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή, η κρουαζιέρα θα κινηθεί αυξητικά σε σχέση με το 2013. Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα παρουσιάσει στην Ημερίδα τα ακριβή στοιχεία του 2014, βάσει των μέχρι τότε στοιχείων προαναγγελιών (calls), που έχουν καταθέσει στον ΟΛΠ Α.Ε. οι εταιρίες κρουαζιέρας για το επόμενο έτος».
            Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στη μεγάλη Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠ Α.Ε. στις 17.10.2013, ώρα 11:00.     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.