Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

κεφαλογιάννη ολγαΗ υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα αναχωρήσει την ερχόμενη  Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 για τη Μόσχα, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Vladimir Medinskiy και υψηλόβαθμα στελέχη της Ρωσικής κυβέρνησης. Αντικείμενο αυτών των συναντήσεων θα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της  τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Ρωσία,  η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με τον Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού κ.  Aleksandr Radkov και τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού κ. Evgeniy Pisarevskiy. Σε αυτές τις συνομιλίες της θα επισημάνει ότι η Ελλάδα σήμερα προσφέρει μια ισχυρή και αξιόπιστη πρόταση στον θρησκευτικό, τουρισμό στον θαλάσσιο, τον αθλητικό και στον τουρισμό υγείας.
Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις επίσης με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου  και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε  Ρωσικά ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.