Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έκρηξη βόμβας σε ξενοδοχείο με Αμερικανίδα τραυματία

Έκρηξη βόμβας σε ξενοδοχείο με Αμερικανίδα τραυματία

Image103Μια Αμερικανίδα τραυματίστηκε απόψε ελαφρά από την πιθανολογούμενη έκρηξη μιας βόμβας σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο της Ρανγκούν, δήλωσε αστυνομική πηγή.

“Ξεκινάμε από την υπόθεση ότι πρόκειται για μια βόμβα, αλλά εξακολουθούμε να ψάχνουμε για περισσότερες πληροφορίες”, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, από το ξενοδοχείο Traders, στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

“Μια Αμερικανίδα η οποία βρισκόταν στο δωμάτιό της τραυματίστηκε”, πρόσθεσε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι η έκρηξη πιστεύεται ότι σημειώθηκε στο μπάνιο του δωματίου της.

Η τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στον μηρό και το χέρι, διευκρίνισε επίσης ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι ο σύζυγός της και τα παιδιά τους δεν τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή με εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ σπασμένα τζάμια βρίσκονται στον δρόμο έξω από το ξενοδοχείο.

Το περιστατικό αυτό σημειώνεται μετά την ανακοίνωση νωρίτερα σήμερα της αστυνομίας ότι ξεκινάει μια έρευνα γύρω από μια σειρά από μυστηριώδεις εκρήξεις βομβών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Την Παρασκευή, ένας άνδρας και μια γυναίκα σκοτώθηκαν και άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στην πόλη Ταουνγκού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν επίσης σήμερα στην Ρανγκούν και την Μανταλάι, σύμφωνα με άλλον αξιωματούχο της αστυνομίας.

“Δεν μπορούμε να πούμε ποιος ευθύνεται γι’αυτές τις ενέργειες. Συνεχίζεται η έρευνα”, είχε δηλώσει ο ίδιος πριν από την έκρηξη στο Traders.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.