Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Athens Ledra Marriott – Το εστιατόριο Kona Kai επαναλειτουργεί γιορτάζοντας τα 30...

Athens Ledra Marriott – Το εστιατόριο Kona Kai επαναλειτουργεί γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας του!

DSC_9064Tην 1η Οκτωβρίου 2013, το εστιατόριο Κona Kai ανοίγει για την χειμερινή περίοδο 2013-2014, γιορτάζοντας το ορόσημο των 30 χρόνων λειτουργίας του. Το εστιατόριο Kona Kai & Teppanyaki, στα χρόνια που πέρασαν, πρωταγωνίστησε προσφέροντας στους Αθηναίους μία μοναδική ποικιλία Πολυνησιακών και Ασιατικών γεύσεων καθώς και το ξεχωριστό είδος μαγειρέματος γνωστό ως “Ιαπωνικό Teppanyaki” . Με τα χρόνια, οι λάτρεις της εκλεκτής ασιατικής γκουρμέ κουζίνας μεταξύ αυτών διασημότητες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, έχουν αγκαλιάσει το Kona Kai κάνοντάς το ένα εξωτικό καταφύγιο. Μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, το Kona Kai ανοίγει εκ νέου, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια παρουσίας του στην Αθήνα προσφέροντας ένα νέο μενού που θα περιλαμβάνει και πολλά απ’ τα παλιά αγαπημένα πιάτα, νέα εξωτικά κοκτέιλ και μία ανανεωμένη λίστα κρασιών. Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης μια ευρεία επιλογή από Σούσι, Πολυνησιακά εδέσματα και επιλογές πιάτων από το Teppenyaki. Το Bali Lounge θα προσφέρει μια ποικιλία από  εξωτικά  κοκτέιλ μεταξύ αυτών Mai Τai και Pinacoladas. 

Αθήνα 27 Σεπτεμβρίου 2013 – Το εστιατόριο Kona Kai Επαναλειτουργεί γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας του!

Οι καθρέφτες, τα τρεχούμενα νερά, τα τοτέμ με τους θεούς των ιθαγενών της Πολυνησίας και οι φωτογραφίες εξωτικών τοπίων δημιουργούν μία μαγική ατμόσφαιρα που συνοδεύεται από μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία . Το εστιατόριο Kona Kai επαναλειτουργώντας από την 1η Οκτωβρίου 2013 για τη χειμερινή σεζόν 2013-2014,  παρουσιάζει ένα νέο μενού που θα περιλαμβάνει  και παλιά λατρεμένα πιάτα «Old Time Classics». Μερικές επιλογές κλασσικών εδεσμάτων είναι τα «Won-Ton shrimps» και «Teriyaki Beef» . Στα κοκτέιλ, το Mai Tai είναι σήμα κατατεθέν για πάνω από 30 χρόνια ενώ έχουν γίνει προσθήκες όπως τα «Tom-yam» και «Princess Monoke». Εκλεκτές επιλογές από τοπικά και διεθνή κρασιά έχουν προστεθεί στη νέα λίστα κρασιών για να συνδυαστούν με τα κλασικά αγαπημένα πιάτα και τις νέες γαστρονομικές επιλογές . Το Ιαπωνικό Teppanyaki και οι επιλογές από Sushi συνδυάζονται αρμονικά με το εξωτικό περιβάλλον . Επίσης, μενού ειδικά διαμορφωμένα για εσάς μπορούν να προταθούν για τις ομαδικές σας συγκεντρώσεις.  Το εστιατόριο προσφέρει εκπτωτικά μενού και «Happy hour»  με επιλογές από εξωτικά κοκτέιλ.

Εστιατόριο Kona Kai  – Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott:
Ώρες Λειτουργίας : 19:00 to 00.30 Τρίτη έως Σάββατο

Για το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott:

Με θέα την Ακρόπολη, το πολυτελές ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και τα φημισμένα αξιοθέατα. Με τα ευρύχωρα δωμάτια, τις άρτιες εγκαταστάσεις και τις πλούσιες παροχές του το Ξενοδοχείο αποτελεί μία αξέχαστη απόδραση τόσο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια όσο και για τα ταξίδια αναψυχής. Με εύκολη πρόσβαση στην Πλάκα και τα περίφημα Αθηναϊκά εστιατόρια καθώς και στις περιοχές Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Πειραιά, το ξενοδοχείο  Athens Ledra Marriott είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.