Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο κόσμος του παιδιού, στην Πλατεία Συντάγματος

Ο κόσμος του παιδιού, στην Πλατεία Συντάγματος

okosmostoypaidiouΤο φεστιβάλ «Ο Κόσμος του Παιδιού», συνδιοργανώνουν από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, το Ι.Ε.Α.Π. – Ινστιτούτο Ερευνών για την Αγωγή του Παιδιού και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στην Πλατεία Συντάγματος.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας μέσω της ανταλλαγής απόψεων και θέσεων φορέων και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης.       

θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορός, κατασκευές, παραμυθοπαράσταση, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, βιωματικό και διαδραστικό παραμύθι, εργαστήρι μουσικής προ παιδείας, προστασία του περιβάλλοντος, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δράσεων του φεστιβάλ.

Πλατεία Συντάγματος

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00-21:00, Σαββάτο/Κυριακή 10:00 – 21:00, Δευτέρα 10:00 – 14:00.

 Είσοδος Ελεύθερη

Φορείς και Μ.Κ.Ο : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ), ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ, UNICEF, GREENPEACE, ΣΕΟ, ΙΟΑΣ, ΓΟΝΙΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ – ΚΑΜΕΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟ, ΕΔΡΑ, KEAN και πολλά άλλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.