Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ελλάδα στη διεθνή κλαδική έκθεση drinktec 2013

Η Ελλάδα στη διεθνή κλαδική έκθεση drinktec 2013

briefdrinktec 2013Με τέσσερις συμμετοχές θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη διεθνή κλαδική έκθεση τεχνολογίας ποτών και ρευστών προϊόντων τροφίμων drinktec 2013, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2013.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα λάβουν μέρος στη διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα, η οποία παρουσιάζεται κάθε τέσσερα χρόνια στο Μόναχο και την επισκέπτονται 60.000 επαγγελματίες και έμποροι από 170 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

Τα εκθέματα της drinktec περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μηχανήματα και εγκαταστάσεις για παραγωγή και επεξεργασία ποτών, μηχανήματα καθαρισμού, γεμίσματος και επισφράγισης, καθώς και τεχνικές και υλικά συσκευασίας.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του εκθεσιακού οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.drinktec.de προκειμένου να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.