Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα υπηρεσία από την Aegean σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών...

Νέα υπηρεσία από την Aegean σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για online κράτηση θέσης parking

aiaΗ AEGEAN σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσφέρουν μια νέα υπηρεσία για online κράτηση θέσης parking, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με την κράτηση  εισιτηρίου.  Οι επιβάτες της Aegean έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείσουν απλά και εύκολα μαζί με το εισιτήριό τους και θέση στάθμευσης στο αεροδρόμιο.

Για όσους αγοράζουν τo εισιτήριό τους μέσω του website της Aegean, παρέχεται η δυνατότητα στο βήμα της πληρωμής να επιλέξουν και την κράτηση της θέσης στάθμευσης. Έτσι με ένα click προστίθεται το parking στο σύνολο της αγοράς τους ενώ επωφελούνται οικονομικά καθώς τους παρέχεται έκπτωση έως και 50%.

Η AEGEAN στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξυπηρέτησης των πελατών της συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να αναπτύσσει συνέργειες με στόχο τη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας. H συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται από το website της Aegean www.aegeanair.com και ανεξαρτήτως από την κράτηση εισιτηρίου, μέσω μιας απλής διαδικασίας 5 «βημάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.