Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Αθήνα ανάμεσα στις πόλεις που διεκδικούν να φιλοξενήσουν το Euro 2020

Η Αθήνα ανάμεσα στις πόλεις που διεκδικούν να φιλοξενήσουν το Euro 2020

imagesΑύριο 25 Σεπτεμβρίου θα γνωστοποιηθούν από την UEFA οι 13 πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020. Ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις είναι και η Αθήνα, που διεκδικεί την πραγματοποίηση αγώνων που θα γίνουν σε 13 διαφορετικά στάδια της Ευρώπης.
Εκτός της ελληνικής πρωτεύουσας, αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020 διεκδικούν ακόμη: το Γερεβάν της Αρμενίας, το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, το Μινσκ της Λευκορωσίας, οι Βρυξέλλες του Βελγίου, η Σόφια της Βουλγαρίας, το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η Πράγα της Τσεχίας, η Κοπεγχάγη της Δανίας, το Λονδίνο της Αγγλίας, το Ελσίνκι της Φινλανδίας, η Λιόν της Γαλλίας, τα Σκόπια της ΠΓΔΜ, το Μόναχο της Γερμανίας, η Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, τα Ιεροσόλυμα του Ισραήλ, η Ρώμη και το Μιλάνο της Ιταλίας, η Αστάνα του Καζακστάν, το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, η Βαρσοβία και το Χορζόφ της Πολωνίας, η Λισαβόνα και το Πόρτο της Πορτογαλίας, το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η Γλασκώβη της Σκωτίας, το Βελιγράδι της Σερβίας, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, το Μπιλμπάο και η Βαλένθια της Ισπανίας, η Σόλνα της Σουηδίας, η Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, το Κίεβο και το Ντόνετσκ της Ουκρανίας και το Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί τόνισε μεταξύ άλλων, μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το μεγάλο ενδιαφέρον στη διαδικασία των υποψηφιοτήτων, αφού περισσότερες από τις μισές ομοσπονδίες είναι πρόθυμες να φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.