Αρχική Αεροπορικά Νέα Χάκερς κλέβουν αεροπορικά μίλια από πρόγραμμα μιλίων

Χάκερς κλέβουν αεροπορικά μίλια από πρόγραμμα μιλίων

US Air A330Χάκερς κατάφεραν να σπάσουν λογαριασμούς προγραμμάτων μιλίων της US Airways και να κλέψουν αεροπορικά μίλια.

Ο εκπρόσωπος της US Airways, Bill McGlashen είπε ότι “πελάτες της εταιρείας ανέφεραν ότι αφαιρέθηκαν μίλια  από τους λογαριασμούς τους, η αεροπορική εταιρία παρατήρησε, ύποπτη δραστηριότητα, την οποία και κοινοποίησε σε ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, .”

Επίσης ανέφερε ότι πιστωτικές κάρτες και άλλα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία δεν κλάπηκαν από τους χάκερς, ενώ προσέφερε σε αυτούς που εθίγησαν ένα χρόνο δωρεάν LifeLock προστασία κλοπής ταυτότητας ως προφύλαξη.

Ο McGlashen αρνήθηκε να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό των λογαριασμών που επηρεάζονται ή τα μίλια που εκλάπησαν, επικαλούμενος το γεγονός ότι πρόκειται για μια εν εξελίξει έρευνα της αστυνομίας, ενώ ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραβιάστηκαν 7.700 λογαριασμοί .

Οι πελάτες εκλήθησαν να ελέγξουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους, και εάν δουν κάποιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία μιλίων της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.