Αρχική Αεροπορικά Νέα Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δεν συμφωνεί με τη συγχώνευση American Airlines...

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δεν συμφωνεί με τη συγχώνευση American Airlines και US Airways

us-americanΣτο Περιφερειακό Δικαστήριο, της Περιφέρεια της Κολούμπια που περιλαμβάνει τις περιοχές της Αριζόνα, Φλόριντα, Πενσιλβάνια, Τενεσί, Τέξας και Κολούμπια, των ΗΠΑ, κατέθεσε  αγωγή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, για να σταματήσει η προτεινόμενη συγχώνευση American Airlines και US Airways.

Οι αεροπορικές εταιρείες είχαν προβλέψει η συγχώνευση μέσα σε λίγους μήνες θα δημιουργούσε τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, σε σχέση με τις ανταγωνίστριες αεροπορικές εταιρείες United και Delta . Όμως, η αγωγή θα εμποδίσει αυτά τα σχέδια.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι η συγχώνευση θα βλάψει τους καταναλωτές.

“Λόγω του μεγέθους της αεροπορικής βιομηχανίας, εάν αυτή η συγχώνευση εγκριθεί, ακόμη και μια μικρή αύξηση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων, των αποσκευών, ή των τελών αλλαγής πτήσης θα προκαλέσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια οιονομική ζημιά στους Αμερικανούς καταναλωτές κάθε χρόνο,” τονίζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.