Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού για τα Ταξί

Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού για τα Ταξί

κεφαλογιάννη ολγαH διευθέτηση ζητημάτων, που αφορούν στο μεταφορικό και τουριστικό έργο των Ταξί, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Τουρισμού, με πρωτοβουλία της υπουργού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου,του γενικού γραμματέα Τουρισμού κ. Τάσου Λιάσκου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΕΙΑΤΑ) και του ΣΑΤΑ κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εφαρμογή των προβλεπόμενων νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μικρά τουριστικά λεωφορεία (μίνι βαν) και για την αποτελεσματικότερη συμβολή τους στην επιδιωκόμενη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα η εμπλοκή και σημασία για την τουριστική εικόνα της χώρας, που έχουν οι οδηγοί ταξί και στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε να εκδοθούν ειδικά ενημερωτικά έντυπα, με τα οποία θα εφοδιαστούν όλα τα ταξί, που εξυπηρετούν τουρίστες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, με ενδεικτικές τιμές διαδρομών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε τον κρίσιμο ρόλο και τη συμμετοχή των Ταξί στην εικόνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, τονίζοντας ότι από τον επαγγελματισμό των οδηγών και την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών- πελατών, κρίνονται πολλά για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω η χώρα μας στον τουρισμό.

 

City break στην Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.