Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του Novotel Moscow City

Η Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του Novotel Moscow City

Novotel Moscow CityΗ Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του Novotel Moscow City, της 18ης ξενοδοχειακής μονάδας του Ομίλου στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών

Ο Όμιλος επιβεβαιώνει τα πλάνα του για επέκταση στην περιοχή και ανάπτυξη δικτύου 50 ξενοδοχείων έως το 2016

Τα εγκαίνια του Novotel Moscow City, της 5ης ξενοδοχειακής της μονάδας στη Μόσχα και 16ης στη Ρωσία, πραγματοποίησε στις 9 Ιουλίου η Accor. Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρωσίας και την πρώτη και μοναδική που βρίσκεται εντός του διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου της Μόσχας (Moscow City). Το έργο πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Tashir, μία από τις μεγαλύτερες μεσιτικές, μετοχικές εταιρείες της Ρωσίας, και την εταιρεία επενδύσεων CJSC Soglasie. Το συνολικό ύψος της επένδυσης αγγίζει τα $160εκ ενώ η Accor ανέλαβε τη λειτουργία του ξενοδοχείου, βάσει μακροχρόνιας σύμβασης διαχείρισης.

Η Accor επεκτείνει το δίκτυο της στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών

«Η Ρωσία και η Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών αποτελούν σημαντικές περιοχές για τη δυναμική επέκταση του Ομίλου μας. Το ισχυρό μας χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει ξενοδοχεία πολυτελείας έως και ξενοδοχεία χαμηλού κόστους, καθώς και το δυναμικό σύστημα διανομής, μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της αναδυόμενης αγοράς», εξηγεί ο Yann Caillère, Διευθύνων Σύμβουλος της Accor. «Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο 50 ξενοδοχειακών μονάδων στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών έως το 2016, με λειτουργία ξενοδοχείων σε χώρες όπως η Αρμενία, η Γεωργία, το Καζακστάν και το Κιργιστάν».
 
Φέτος, εκτός από το Novotel Moscow City, η Accor λειτούργησε και το Mercure Rosa Khutor Sochi, το πρώτο της ξενοδοχείο στο Sochi, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014, ενώ πριν το τέλος του έτους θα εγκαινιάσει στην ίδια πόλη δύο ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες, ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Mercure και ένα της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Pullman. Συνολικά η εταιρεία σκοπεύει να εγκαινιάσει 9 ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών έως το πρώτο τρίμηνο του 2014, αυξάνοντας το δίκτυο της Accor στις 27 ξενοδοχειακές μονάδες.

«Η Accor ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο στη Ρωσία το 1992 και τα τελευταία έτη η εταιρεία επιτάχυνε τους ρυθμούς επέκτασης. Σήμερα η Accor είναι η δεύτερη διεθνής εταιρεία ξενοδοχείων στη Ρωσία» εξηγεί ο Alexis Delaroff, Chief Operating Officer στην Accor Russia & CIS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.