Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ενδιαφέρον των Ελληνικών επιχειρήσεων για την αγορά της Κένυας, ξεπέρασε κατά...

Το ενδιαφέρον των Ελληνικών επιχειρήσεων για την αγορά της Κένυας, ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία εκτίμησαν οι διοργανωτές

802074.TIFΠάνω από 150 ιδιοκτήτες και στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων παρακολούθησαν την ημερίδα – παρουσίαση των Επενδυτικών & Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Κένυα, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου 2013, στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης», στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα.

Ούτε η ζέστη, ούτε το μέσον του θέρους, αλλά ούτε και ο αποκλεισμός του κέντρου λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου δεν εμπόδισαν Έλληνες επιχειρηματίες, επενδυτές, ΜΜΕ, καθώς και παραδοσιακές εξωστρεφείς επιχειρήσεις από το να παρευρεθούν στην ημερίδα, που διοργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και το Επίτιμο Προξενείο της Κένυας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσεχούς 1ης Ελληνικής Πολυκλαδικής Επενδυτικής και Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κένυα η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2013.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.