Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πιστοποιήθηκαν, από την TÜV Hellas οι παιδικές εγκαταστάσεις στην Costa Navarino

Πιστοποιήθηκαν, από την TÜV Hellas οι παιδικές εγκαταστάσεις στην Costa Navarino

The Aqua ParkΟ Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP,  επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ΤΕΜΕΣ ΑΕ  σχετικά με τον έλεγχο και την πιστοποίηση των εγκαταστάσεων στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, επιθεώρησε και πιστοποίησε την κατασκευή και την ασφαλή λειτουργία των χώρων που έχουν δημιουργηθεί για παιδιά.

Ο έλεγχος και η πιστοποίηση αποτελούν συνέχεια της συνεργασίας του Οργανισμού ΤÜV HELLAS με την Costa Navarino, η οποία ξεκίνησε το 2006. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πιστοποίησης επιθεωρήθηκαν οι δύο χώροι Cocoon και SandCastle, το υδάτινο πάρκο, η παιδική χαρά καθώς και τα παιχνίδια για παιδιά που βρίσκονται στην παραλία.

Οι εργασίες περιελάμβαναν την επιθεώρηση της κατασκευής και τοποθέτησης των νεροτσουλήθρων, της παροχής νερού και του σχετικού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, της σήμανσης με οδηγίες ασφαλούς χρήσης, της ασφαλούς λειτουργίας υπό την επίβλεψη ναυαγοσωστών και εποπτών ασφαλείας, των παιδικών χαρών και του εξοπλισμού τους, της εγκατάσταση των παιχνιδιών, των πιστοποιητικών των παιχνιδιών, των δαπέδων πτώσης, τις αποστάσεις ασφαλείας, της σήμανσης και της ασφαλούς λειτουργίας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με βάση τα πρότυπα ΕΝ 1069, ΕΝ 1176 και την Ελληνική Νομοθεσία και την παρουσία 2 επιθεωρητών της TÜV HELLAS.
 

Costa Navarino
For Bookings – Best rates  – Availability

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.