Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κως: 50% αύξηση στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων

Κως: 50% αύξηση στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων

image for cruise shipΓια πρώτη φορά σπάει το φράγμα των 100 προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων σε μία τουριστική περίοδο για την Κω με παράλληλη επιμήκυνση της περιόδου των προσεγγίσεων που φέτος θα κλείσει στις 13 Νοεμβρίου με ενδεχόμενο να παραταθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Δήμος  της Κω επιχειρεί να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη του νησιού καθώς η προσθήκη του μόλου για τα κρουαζιερόπλοια, η επέκταση της Μαρίνας και οι παρεμβάσεις σε Καρδάμαινα, Μαστιχάρι και Κέφαλο θα προσδώσουν τον χαρακτήρα που απαιτείται για να αναδειχθεί η Κως σε κόμβο του θαλασσιού τουρισμού στο ανατολικό Αιγαίο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ορθότητας του σχεδιασμού που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή αποτελεί η Καρδάμαινα με τον εξαπλασιασμό των προσεγγίσεων τουριστικών σκαφών που το καλοκαίρι του 2010 είχε, μετά βίας, 80 ελλιμενισμούς και φέτος αναμένεται να προσεγγίσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τους 500.

Πηγή: aftodioikisi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.